starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Hamburgers & Bier

Wat ga je doen

Aan de vooravond van een dag in pak, je schoonfamilie om je heen, oneindig vaak op de foto en een hoop officiële gebeurtenissen is het heerlijk om nog even een avondje ouderwets te genieten met je broers en vrienden. En dat doen jullie natuurlijk met BURGERS EN BIER!

Voorafgaand aan de workshop krijgen jullie de beste hamburger van Nederland voorgeschoteld. Tijdens de workshop leren jullie in teams zelf een hamburger maken die verrassend goed zal smaken. Met jullie ‘teamburger’ gaan jullie onderling de strijd aan. Wie bakt de beste burger van de dag?

We kunnen dit geheel begeleiden met een koud speciaalbiertje en (live) muziek. We organiseren alles zoals jullie dat wensen om het ‘hengstenbal’ onvergetelijk te maken. Dit betekent dat we tussendoor of aansluitend heel goed een ludieke activiteit kunnen inbouwen om de aanstaande bruidegom eens goed in het zonnetje te zetten.

We stellen de hele dag en avond (tot in de late uurtjes) op maat voor jullie samen. We kunnen op elke denkbare locatie verschijnen met onze Oerkeuken, zowel binnen als buiten. Hierdoor is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld met de bierfiets aan te komen en hiermee ook weer naar huis te rollen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat hieronder je gegevens achter en leg ons jullie ideeën voor. PROOST!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01