starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

SupaGolf

Alle ballen verzamelen voor een supagolf game

Sla de bal in zo min mogelijk slagen in de hole. Dat klinkt als golf en dat is het ook, het is SupaGolf. Superleuk, superveel fun en net iets makkelijker door grotere club en grotere ballen.
Mannen en ballen dat is iets bijzonders en een supagolf uitje is een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest met ballen. Lekker met de mannen aan de rol op de baan. De golfbaan wel te verstaan.
Speel dit leuke spel als sportieve onderbreking in de buitenlucht tijdens een actieve vrijgezellendag. Als begin van dag of als afsluiter voor het eten.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

SupaGolf is een vorm van golfen, maar dan met een grotere club en grotere, gekleurde ballen. Hierdoor is het makkelijk aan te leren en heb je geen jaren oefening nodig om een leuk spelletje golf te spelen. Dit is dus echt een golfspel voor iedereen!

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
1 tot 500 personen
Locaties
Amsterdam, Afferden (LB), Elst (GLD), Delden
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags Vrijgezellenfeestje Mannen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01