starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

SupaGolf

Alle ballen verzamelen voor een supagolf game

Sla de bal in zo min mogelijk slagen in de hole. Dat klinkt als golf en dat is het ook, het is SupaGolf. Superleuk, superveel fun en net iets makkelijker door grotere club en grotere ballen.
Mannen en ballen dat is iets bijzonders en een supagolf uitje is een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest met ballen. Lekker met de mannen aan de rol op de baan. De golfbaan wel te verstaan.
Speel dit leuke spel als sportieve onderbreking in de buitenlucht tijdens een actieve vrijgezellendag. Als begin van dag of als afsluiter voor het eten.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

SupaGolf, het golfspel dat iedereen kan spelen!

Bij SupaGolf gebruik je vier stokken en en een bal. Zowel de stok als de ballen zijn iets groter als bij het traditionele golf. Hierdoor is SupaGolf voor iedereen eenvoudig spelen.
SupaGolf is dé unieke beleving op het gebied van sport, spel en sociaal bezig zijn! Door iedereen op een gelijk niveau te plaatsen worden de beste resultaten bereikt en de mooiste verbindingen gelegd, iets wat SupaGolf faciliteert.

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
1 tot 500 personen
Plaats
Zeewolde, Elst, Amsterdam, Delden, Afferden, Mariënheem
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags Vrijgezellenfeestje Mannen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01