starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Spelen met vuur tijdens de brandweerworkshop

Wat ga je doen

Op dit vrijgezellenfeest wordt gespeeld met vuur. Echt vuur, want jullie kruipen in de huid van een brandweerman.

Water en vuur is zo’n slechte combinatie nog niet, zeker op een stoer vrijgezellenfeest. Lekker aan de gang met een brandweerslang. Mooie demonstraties en zelf de handen uit de mouwen steken. Natuurlijk is er tijd voor een geintje met de bruidegom, maar er wordt ook echt gewerkt met vuur en water tijdens een drieënhalf uur durend programma vol hilarische en actieve opdrachten.

De brandweer survival workshop is ludiek en educatief, heel gezellig en vol fun en een perfecte manier om de vrijgezel in jullie midden in het zonnetje te zetten. Na afloop kan er geborreld worden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01