starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Paintballen voor een tof vrijgezellenfeest!

Wat ga je doen

Paintballen is nog steeds erg populair wanneer het gaat om vrijgezellenfeesten! De vrijgezel in een roze konijnenpak de arena rond sturen… dat hoort er nou eenmaal bij.

Want de vrijgezel kan natuurlijk niet ongeschonden de keuze maken zich aan een vrouw te binden. Zoals mannen weten, dit heeft gevolgen. In dit geval gevolgen met blauwe plekken na een onvergetelijk potje paintball.

Maar ook stalletje veroveren, zwientje tikken en Guus kom naar huus zijn enkele spellen die bij het typische boerenpaintball horen en zeker niet mogen ontbreken.

Echt paintball, maar dan net weer iets anders, actie, spektakel en ook nog is zeer aantrekkelijk geprijsd!

Ben jij op zoek naar een tof vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij hebben uiteenlopende mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01