starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Maak er een machtige mannendag van met de Adrenaline Special

Wat ga je doen

Maak er met elkaar een machtige vrijgezellendag van en laat de adrenaline stromen met een waanzinnige dag waarbij je gaat driften en paintballen.

Tijdens dit uitje hoef je niet te kiezen uit een activiteit, je gaat ze allebei beleven. Gierend door de bocht op de driftbaan. Daarna sluiten jullie af met een paintball spel, waarbij je de bruidegom in spe nog even flink kunt opjagen.

Daarna is het tijd om al deze waanzinnige acties nog eens goed door te nemen bij de afsluiting aan de bar. Of geniet van een BBQ menu en verleng de feestvreugde. Dit alles kun je beleven in Gouda en Eindhoven.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke locatie je voorkeur heeft!
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01