starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Lekker gek doen met de mannen tijdens Crazy88 spel

Wat ga je doen

Doe eens lekker gek tijdens jullie vrijgezellenfeest en breng de bruidegom in zoveel mogelijk gekke situaties met het hilarische Crazy88 spel.

Kies uit 88 opdrachten waarvan je er zoveel mogelijk binnen de tijd moet uitvoeren. Makkelijk? Nee. Hilarisch? Ja. Stap over je gène heen en doe eens dingen die je anders nooit zou doen en jullie hebben gegarandeerd een waanzinnige tijd. Voor de opdrachten heb je echt wel ‘ballen’ nodig als je bijvoorbeeld aanbelt bij een vreemde met het verzoek de woonkamer te mogen stofzuigen, je een kledingstuk moet ruilen met een vreemde of geld moet verdienen als straatartiest.

Dit is een hele leuke activiteit om tijdens jullie vrijgezellenfeest te doen. Voer de opdrachten uit en leg ze vast met de meegekregen telefoon om het bewijs aan te leveren. Spelleider ‘Peer’ houdt alles in de gaten en beoordeelt de opdrachten. Speel in elk dorp of stad naar keuze.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01