Zoek een vrijgezellenfeest

Vanaf € 22,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor een vrijgezellendag vol actie en spanning kun je gaan lasergamen op een uitdagende outdoor locatie in Nijmegen of Harderwijk. Hier gaan actie, plezier en adrenaline om voorrang strijden. Bij een monumentale boerderij in Nijmegen of aan het water in Harderwijk speel je met de mannen van het vrijgezellenfeest een uitdagend potje outdoor lasergame.
Vanaf € 39,99 per persoon
Vanaf 16 personen
Mogelijk op elke gewenste outdoor locatie in Noord Nederland
Wil jij echt een leuke en fanatieke activiteit doen op locatie met de mannen voordat één van hen gaat trouwen? Wij komen langs bij jullie op locatie zodat je geen BOB nodig bent om overal heen te gaan. De gehele activiteit is zowel met een kleine groep als grote groep te spelen in meerdere wedstrijdvormen zoals onder andere "Capture the flag" of "Sudden Death". Aangezien er een Hoofdkwartier is met muziek heb je de gehele activiteit ook een feestsfeer!
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Bij een vrijgezellenfeest voor mannen moet er natuurlijk iets spectaculairs gebeuren. Het juiste antwoord hierop is LaserGamen! Ook bij slecht weer en kleding die schoon moet blijven, is LaserGamen de perfecte actieve oplossing!
Vanaf € 32,50 per persoon
4 tot 50 personen
Wij hebben de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest! Boek een E-Kart arrangement en ga met je vrienden de strijd aan tijdens de vrije training, kwalificatie en de wedstrijd of kies een combi arrangement met onze andere activiteiten: Lasertag, Space Exit en VR Racing.
€ 15,95 per persoon
6 tot 30 personen
Outdoor Lasergame in het bosgebied van Almere, nabij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, 't Gooi en de Oostvaardersplassen. Er wordt gespeeld in 2 teams met de Razor ITS dit is een Laserwapen met infrarood technologie die volledig onschadelijk is voor de ogen en een bereik hebben van 200 meter.
Vanaf € 10,00 per persoon
Vanaf 2 persoon
Zin in een potje lasergamen? Kom naar de Kartfabrique voor de grootste lasergame arena van Nederland met ruim 900m2 speelruimte in een ruig decor in een oude fabrieksdepot! Raak zoveel mogelijk mensen van het andere team!
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 100 personen
Voor de perfecte combinatie van een stoere activiteit, buitenlucht en adrenaline kun je nu gaan outdoor lasergamen tijdens een uitdagend vrijgezellendagje.