starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Jouw vrijgezellenfeest in de mooiste Stripclub van Nederland!

Wat ga je doen

Start de nacht van jullie vrijgezellenfeest op spectaculaire wijze en kijk je ogen uit in een uur top entertainment alleen voor jullie groep in exclusieve nachtclub.

Een uur lang krijgen jullie een vip behandeling met paaldansshows, een striptease en een exclusieve lapdance voor de aanstaande bruidegom. Dit alles gaat vergezeld van de beste muziek. Daarna gaat de club open voor publiek en kunnen jullie verder genieten van de paaldans- en stripteaseshows.

Geniet van dit exclusieve uur in Scheveningen met een geheel verzorgd arrangement inclusief drank (cocktails en champagne niet inbegrepen) na een actieve dag en geef de vrijgezel in jullie midden een waardig afscheid van zijn vrijgezellenbestaan.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01