starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Het origineelste vrijgezellenfeest: speel een escape room in Amsterdam

Wat ga je doen

Op zoek naar een vrijgezellenfeest waar jullie nog lang over na zullen praten? Kom dan een van onze escape rooms spelen! Een uur lang worden jullie opgesloten en het is aan jullie om te ontsnappen.

En in een uur kan veel gebeuren: iemand die opeens het missende puzzelstukje vind, een geniale ingeving, een schrikmoment en een hilarische miscommunicatie.

En vooral jullie heldhaftige ontsnapping! Voor vrijgezellenfeesten raden wij twee van onze escape rooms aan: de Black Box en de Mindcrime. De Black Box hebben we speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Je speelt deze kamer met 7 t/m 24 personen tegelijkertijd in één escape room. Om te ontsnappen zullen jullie soms in kleinere groepjes samen moeten werken, maar uiteindelijk ook met het hele team.

Zijn jullie competitief en willen jullie liever in twee teams tegen elkaar strijden? Ook dat kan! De Mindcrime escape room hebben we namelijk twee keer. Deze escape rooms kunnen dus in twee groepen van maximaal 6 personen tegelijkertijd gespeeld worden. Wie van jullie weet als eerste te ontsnappen? Al onze escape rooms zijn een spectaculair avontuur met uitdagende puzzels en vele spannende licht- en geluidseffecten.

Stap in een onwerkelijke wereld en laat je meeslepen door het verhaal. Na afloop van de escape room kan nog gezellig na gepraat worden in onze lounge met een koud biertje, of iets fris en een lekkere snack. Ook is het mogelijk om bij ons te lunchen, borrelen of dineren. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01