Het origineelste vrijgezellenfeest: speel een escape room

Ontsnappen
Spannde escape room
Verschillende kamers

Zoek je een activiteit voor een vrijgezellenfeest waar iedereen enthousiast over is? Speel dan een van onze escape rooms. Dit is een gegarandeerd succes! En het zal iets zijn waar jullie de hele dag en avond over na kunnen praten. In een uur gebeurt er zo veel: een geniale ingeving, een grappige miscommunicatie, iemand die ergens van schrikt. En dan natuurlijk jullie geniale ontsnapping!

We hebben 2 opties die heel geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten: Black Box of Mindcrime

Black Box is onze escape room voor grote groepen. Je speelt 'm met 10 t/m 24 mensen tegelijk. Om te ontsnappen, werken jullie soms samen als groep als geheel. Maar je lost ook in kleinere groepjes puzzels op. Zo leer je elkaar goed kennen en is de escape room heel afwisselend.

Het unieke van escape room Mincrime is dat je 'm tegen elkaar kunt spelen. Leuk voor het competitie gevoel! In 2 groepen van maximaal 6 personen per groep, speel je dezelfde escape room in 2 ruimtes tegen elkaar. Wie ontsnapt het snelst met de minste hints?!

Als onze escape rooms zijn spectaculaire belevingen met veel licht- en geluidseffecten. De puzzels zijn uitdagend en bijzonder. En het is natuurlijk ook mogelijk om de vrijgezel te laten schrikken tijdens het spel!

In onze gezellige lounge praat je met een biertje en een snack na over jullie escape room ervaring. Het is ook mogelijk om bij ons te lunchen of dineren.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 16,50 tot € 27,50 per persoon
2 tot 48 personen
1 uur
Extra optie: borrel, lunch of diner
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest