starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Het origineelste vrijgezellenfeest: speel een escape room

Wat ga je doen

Zoek je een activiteit voor een vrijgezellenfeest waar iedereen enthousiast over is? Speel dan een van onze escape rooms. Dit is een gegarandeerd succes! En het zal iets zijn waar jullie de hele dag en avond over na kunnen praten. In een uur gebeurt er zo veel: een geniale ingeving, een grappige miscommunicatie, iemand die ergens van schrikt. En dan natuurlijk jullie geniale ontsnapping!

We hebben 2 opties die heel geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten: Black Box of Mindcrime

Black Box is onze escape room voor grote groepen. Je speelt 'm met 10 t/m 24 mensen tegelijk. Om te ontsnappen, werken jullie soms samen als groep als geheel. Maar je lost ook in kleinere groepjes puzzels op. Zo leer je elkaar goed kennen en is de escape room heel afwisselend.

Het unieke van escape room Mincrime is dat je 'm tegen elkaar kunt spelen. Leuk voor het competitie gevoel! In 2 groepen van maximaal 6 personen per groep, speel je dezelfde escape room in 2 ruimtes tegen elkaar. Wie ontsnapt het snelst met de minste hints?!

Als onze escape rooms zijn spectaculaire belevingen met veel licht- en geluidseffecten. De puzzels zijn uitdagend en bijzonder. En het is natuurlijk ook mogelijk om de vrijgezel te laten schrikken tijdens het spel!

In onze gezellige lounge praat je met een biertje en een snack na over jullie escape room ervaring. Het is ook mogelijk om bij ons te lunchen of dineren.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01