starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape in the City

Wat ga je doen

Escape in the City is een spannend, uitdagend en hilarisch teamspel, in de stad! Escape is hét ideale spel voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Teams van 5 of 6 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Jullie hebben exact 2 uur om los te komen, van elkaar.

Het de bedoeling om alle aanwijzingen en clues om te zetten in codes en antwoorden. Gaandeweg zullen er steeds meer teamleden worden ontkoppeld. Er zit een groot spelelement in deze stadstocht dat zal leiden tot strijd, spanning en komische momenten! De opdrachten zijn soms grappig en voor de hand liggend en soms vergt een opdracht veel inzicht en is het lastig.

Met je vrienden geboeid de stad door struinen is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het spel zal naast een strijd ook lachwekkend zijn! Willen jullie de dag helemaal compleet maken dan is het mogelijk om af te sluiten met een heerlijk 3-gangen diner op een gezellige locatie. De begeleider zal de trofee overhandigen plus de leukste foto’s van de dag.

Voorbeeldprogramma:

  • 14.00 – 14.15 uur Ontvangst met indeling teams en uitleg programma
  • 14.15 – 16.45 uur Escape in the City met diverse opdrachten en codekrakers
  • 16.45 – 17.00 uur Afsluiting en prijsuitreiking Escape Trofee

Extra opties:

  • Starten met koffio, thee en gebak
  • Lunch met 2x koffie, thee, melk of jus d’orange
  • Drankjes
  • BBQ

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01