Escape Challenge in Delft en Zoetermeer

Darkpark escaperooms
Escaperoom de dentist
Escaperoom de freakshow
Escaperoom honneymoon
Escaperoom zoetermeer

De Escape Challenge is een uniek spel waarbij je met een team moet proberen te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Dat doe je door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en door geheimzinnige puzzels op te lossen. Met twee unieke escape rooms in Delft en Zoetermeer beschikt de Escape Challenge over maar liefst 4 onvergetelijke escape rooms en geloof ons maar, als je er eentje gespeeld hebt wil je de andere drie ook absoluut gaan doen!

The Dentist was in 2014 één van de allereerste escape rooms die in Nederland gebouwd werden en nog steeds behoort deze kamer tot de top in Nederland volgens NRC Next die The Dentist uitriep tot Beste Escape Room van Nederland. In dit gruwelijke avontuur ga je op zoek naar aanwijzingen in... je raadt het al, de praktijk van een moordlustige tandarts. Durf jij het aan?

The Freakshow was de tweede escape room die de escape Challenge bouwde in Delft en ook deze viel meteen in de prijzen met de Award voor Beste Escape Room van 2015. Tijdens dit bloedstollende avontuur wordt je opgesloten op een vervallen circusterrein uit de vorige eeuw. Lukt het jou en je team om binnen een uur te ontsnappen of zullen jullie voor altijd gevangen blijven door de Freaks?

In 2017 heeft de Escape Challenge een tweede vestiging in Zoetermeer geopend met opnieuw twee grensverleggende nieuwe kamers, te beginnen met The Honeymoon Hotel. Deze gloednieuwe escape room is nu al de meest besproken escape room van 2017 en neemt je mee naar het moordhotel van Henry Howard Holmes uit 1800. Beschik jij over stalen zenuwen? Dan is The Honeymoon Hotel voor ju een must!

De tweede kamer The Orphanage. Een prachtig, maar tegelijkertijd bloedstollend avontuur in het oude weeshuis van Zoetermeer dat al meer dan 100 jaar leeg staat. Als je goed luistert hoor je de stemmen van de weesmeisjes nog door de gangen galmen. Gelukkig zijn ze er al lang niet meer, of toch wel?

Deze bijzondere ervaring is geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt. Vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familie bijeenkomsten of gewoon als je iets leuks wilt doen met vrienden!

Are you up for the Challenge?    Reserveer dan hier uw kamer!

Gegevens activiteit

Vanaf € 17,00 per persoon
2 tot 7 personen (verschilt per kamer)
1 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest