DarkPark- Unieke escape rooms van wereldniveau!

Darkpark escaperooms
Escaperoom de dentist
Escaperoom de freakshow
Escaperoom honneymoon
Escaperoom zoetermeer

Bij DarkPark treed je binnen in een unieke en filmische escape experience. Dit maakt de escape rooms van DarkPark ook uniek. Het lijkt of je op een filmset terecht bent gekomen en dat jij en je team de hoofdrol spelen. Je zal met je team moeten ontsnappen door opzoek te gaan naar verborgen aanwijzingen in het prachtige decor en door geheimzinnige puzzels op te lossen die tot in detail zijn uitgewerkt. Ontsnap aan de moordlustige dentist, circusfreaks, rondspokende bruiden, verdwenen weesmeisjes of uit de onheilspellende grafkistenwinkel. Durven jullie het aan en lukt het jullie te ontsnappen?

DarkPark is in 5 jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met 5 onvergetelijke escape rooms. Geloof ons maar, als je er één gespeeld hebt, wil je de andere ook absoluut doen! The Dentist was in 2014 één van de allereerste escape rooms die in Nederland gebouwd werden en nog steeds behoort deze kamer tot de top in Nederland. NRC Next riep The Dentist uit tot Beste Escape Room in Nederland. The Freakshow was de tweede escape room van DarkPark en viel meteen in de prijzen met de Award voor Beste Escape Room van 2015.

In 2017 heeft DarkPark zijn tweede vestiging geopend met opnieuw grensverleggende nieuwe kamers. Te beginnen met The Honeymoon Hotel en later The Orphanage. Ook hier zijn fantastische internationale awards gewonnen en staat DarkPark op nummer 6 in de ranglijst van Beste Escape Room bedrijven ter Wereld. In 2019 opent de nieuwste kamer The End. Vergeet alles wat je weet over escape rooms en beleef het grensverleggende en bloedstollende The End.

Deze bijzondere ervaring is geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt. Vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familie bijeenkomsten of gewoon als je iets leuks wilt doen met vrienden!

DarkPark heeft 5 verschillende escape rooms:

Delft:

  • The Dentist vanaf € 120,00 - 3 tot 7 personen
  • The Freakshow vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen

Zoetermeer:

  • The Honeymoon vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen
  • The Orphanage vanaf € 125,00 - 4 tot 6 personen
  • The End vanaf € 145,00 - 3 tot 6 personen

Are you up for the Challenge?    Reserveer dan hier uw kamer!

Gegevens activiteit

Vanaf € 120,00 per kamer
Vanaf 2 personen
1 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest