starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bezoek de Bavaria brouwerij en meer ...

Wat ga je doen

Kruip in de huid van een brouwer

Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerijtour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Begeef je in de ware brouwwereld

Zodra je per treintje aankomt op het brouwerijterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, de brouwhuizen, het mineraalwaterhuis en de eestruimten. Elke ruimte met zijn eigen brouwgeheimen, die we je niet willen onthouden. Ervaar stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en proef bij terugkomst in het Bavaria Brouwerijcafé het eindresultaat.

Je kan een gehele dag bij ons vertoeven!

We hebben voor jou een aantal arrangementen samengesteld die je kunt combineren met de Bavaria Brouwerijtour. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de dag compleet te maken met lunch, borrel of diner bij ons in het eetcafé!

  • Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd
  • Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV
  • Gemotoriseerde activiteiten: Buggy rijden, Jeep rijden, Volkswagen Kever challenge of Solex tocht
  • Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook
  • Spellen: Bavaria Bierpong, Bavaria Beergames, The Bavaria Escape, Expeditie Brabant, Bier en Bitterballen Bingo, Bubble voetbal of Bavaria CaféQuiz.

Met hoeveel personen kan je bij ons terecht?

Het minimum aantal personen voor de Bavaria Brouwerijtour is 10 personen. Je kan met minimaal 10 personen je eigen datum (maandag t/m zondag) en tijd kiezen voor de Bavaria Brouwerijtour.

Bent u met minder dan 10 personen? Kom mee op de Bavaria Brouwerijtour op inschrijving. Deze vertrekt elke zaterdag en zondag om 15.00 uur. Wanneer je liever op een andere dag of tijdstip vertrekt, bekijken we graag samen met je de mogelijkheden om aan te sluiten bij een andere groep of je kan de VIP tour boeken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01