Zoek een vrijgezellenfeest

€ 175,00 per uur
Maximaal 40 personen
Wat is er nu leuker en gezelliger op een vrijgezellen dag dan een stijlvolle vaart in een sloep door de Amsterdamse grachten? Geniet samen met de aanstaande bruidegom van dat heerlijke vrije gevoel op het water.
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
8 tot 25 personen
Lekker losgaan in je eigen ruimte met eigen bar en tap. Dat kan bij Karakter in Amsterdam oud west. Karakter voldoet aan alles wat je zoekt voor een feestje. Een cocktail, een lekker glas wijn en een dansje. En dan dus de Prive karaoke. Waar jij met je vrienden 3 uur lang een feestje kunnen bouwen, ongestoord en onbeperkt drankjes(bier/wijn/frisdranken).
Vanaf € 50,00 per boot
Maximaal 7 personen per boot
Houd het roer in eigen hand, houd het simpel en maak het supergezellig. Hiervoor heb je niet meer nodig dan een of meer bootjes, de Amsterdamse grachten en die waanzinnige groep vrienden van jouw vrijgezellenfeest.
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Jullie team krijgt de kans om een mysterieuze reiskoffer te onderzoeken, die uit het lluchtledige is verschenen... Dit intrigerende Real Life Mysterie is de ultieme uitdaging: Alleen de meest scherpzinnige, creatieve en vooral goed samenwerkende teams maken een kans het mysterie te ontrafelen in dit meeslepende epos over een malafide tijdsreiziger...
€ 50,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Waar droomt de vrijgezel over? Om eens een echte brandweerman te zijn? Al is het maar voor één dag? Nou, dat kan! BrandweerSurvival geeft je de mogelijkheid om een echte brand te blussen, samen met al je vrienden. Brandweerpak aan, helm op … en op naar de fik! Maar je doet meer... Wat dacht je van voetballen met brandslangen? met een theedoek een keukenbrand blussen?
Vanaf € 7,50 per persoon
1 tot 500 personen
Op zoek naar een unieke beleving tijdens zijn 'laatste dag als vrijgezel'? Dan is SupaGolf de ervaring die je moet beleven! Wie krijgt die bal in zo min mogelijk slagen in de hole? SupaGolf maakt het eenvoudiger door speciaal ontworpen grote clubs en ballen. Dit maakt het spel voor iedereen toegankelijk. Deze fantastische uitdaging wil je niet missen. Hier wordt nog lang over nagepraat!
Vanaf € 75,00 per persoon
2 tot 140 personen
Nog één keer genieten met alle mannen onder elkaar tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdamse sfeer? Stap dan aan boord van de MS De Jordaan en beleef een geweldige avond met de aanstaande bruidegom. Aan boord van deze Amsterdamse feestboot, waan je je in een typisch Jordanese huiskamer met een echt Amsterdams café.
€ 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Beleef je eigen hangover Jullie hebben vast de film ‘The Hangover’ gezien, waarin een groep vrienden tijdens een vrijgezellendag de meest bizarre dingen meemaakt. Beleef nu jullie eigen hangover en onthoud: de kater komt later! Jullie gaan in kleine groepjes de stad in om daar in een zo kort mogelijke tijd een aantal bijzondere opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.
€ 45,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Op zoek naar iets anders dan de standaard vrijgezellenfeestjes? Neem de aanstaande bruidegom dan mee op een segway dwars door het centrum van een stad naar keuze! Dit zal een vrijgezellenfeest worden om nooit te vergeten.
€ 16,50 tot € 27,50 per persoon
2 tot 48 personen
Zoek je een activiteit voor een vrijgezellenfeest waar iedereen enthousiast over is? Speel dan een van onze escape rooms. Dit is een gegarandeerd succes! En het zal iets zijn waar jullie de hele dag en avond over na kunnen praten. In een uur gebeurt er zo veel: een geniale ingeving, een grappige miscommunicatie, iemand die ergens van schrikt. En dan natuurlijk jullie geniale ontsnapping!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest