Apenkooien oldschool gymmen
Altijd goed weer voor indoor activiteiten!

Zoek een vrijgezellenfeest

In Nederland zijn de weersomstandigheden niet altijd even ideaal, dus wil je daar niet afhankelijk van zijn kun je bij het organiseren van jouw vrijgezellenfeestje kiezen voor onze indoor activiteiten. Activiteiten welke zich dus altijd binnen afspelen, vaak in een grote overdekte hal of speelhal. Vrijgezellenfeestjes voor mannen vragen om wat spanning en uitdaging. Daarom zetten we hier de meest geschikte binnenactiviteiten voor je op een rij.  

Huur vanaf € 200,00 per dagdeel
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland en België
Kan Barney wat van jou leren of kan jij jezelf aan het eind van de dag Mighty Mike noemen? Speel nu de nieuwste hype van dit jaar: Footballdarts! Een combinatie van voetbal en darten op een meters hoog dartbord, waarbij de voetballen blijven kleven aan een laag klittenband op het bord.
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Voetbal is leuk, maar bubble voetbal is leuker! Verdeel de groep in twee teams, trek allemaal een pak aan en de wedstrijd kan beginnen. Botsen mag, er worden namelijk geen gele en rode kaarten uitgedeeld. Maar pas op, we kunnen niet garanderen dat iedereen overeind blijft staan.
€ 5,00 tot € 29,00 per persoon
7 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Vrijgezellenfeest met een groep Mannen? Maak eens een Lipdub! Een Lipdub is een videoclip die in één shot wordt gefilmd waardoor een zeer spontane uitstraling ontstaat. Als thema / muziek kun je denken aan Village People (YMCA), New Kids (Maaskantje), Lil Kleine & Ronnie Flex (Drank & Drugs), etc.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk op locatie naar keuze
Samen even alles klaarzetten, de toestellen op hun plek, de tikker wordt gekozen en starten maar! De tikker rent door de zaal, net op tijd hang jij in de touwen, waar je voor heel even ‘vrij’ bent. En dan mag de vrijgezel even een parcourtje lopen, maar daar staan zijn vrienden zéker niet stil bij te kijken.
€ 15,00 per persoon
3 tot 5 personen
Mannen pak deze uitdaging! EscapeRoom Zuid Friesland presenteer een wel heel exclusief uitje. Het is een uitdaging, maar ongevaarlijk, heel spannend en leuk tegelijk. Deze ervaring wil je toch zeker niet missen?!Deze wereldwijde rage welke nu ook Nederland heeft bereikt wordt steeds populairder!
€ 55,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Ontsnap, borrel en eet. Klinkt dat niet als de perfecte formule voor een uitdagende, actieve en ontspannende activiteit voor een top vrijgezellen dag met jullie gezelschap? Speel een, twee of drie van de great escaperooms in Zwolle waar je kunt kiezen uit deelname aan een waanzinnig psychologisch experiment, een onderzoek in een mysterieuze mailroom of een lockdown in een gevaarlijke gevangenis. Speel verdeeld in drie groepen tegelijk of wissel elkaar af.
€ 11,60 tot € 15,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Mission Bomb Alert: Mannen jullie plicht roept laat zien wie de baas zijn met deze uitdagende missie. De bom tikt door en jullie krijgen 1 uur om hem te ontmantelen. Laat zien dat jullie buiten sterk ook slim zijn om alle puzzels op te lossen. Dit is een indoor spel dat u kunt spelen op uw eigen locactie met 2 tot 6 personen of met meerdere groepen tegen elkaar.
Vanaf € 74,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Dacht jij dat mensen niet konden vliegen? Dan heb je het mis! Bij Indoor Skydive Roosendaal kun je in een speciale windtunnel indoor skydiven waardoor het lijkt alsof je zojuist uit een vliegtuig bent gesprongen. Zo beleef je een vrije val zonder dat je daarvoor eerst de hoogte in hoeft. Laat die adrenaline maar stromen!
Ochtendtour € 10,00 per persoon en middag- en avondtour € 12,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Beleef Grolsch tijdens de unieke Brouwerij Tour. De gids neemt je mee naar 1615, het jaar waarin Grolsch voor het eerst gebrouwen werd. In het brouwhuis ervaar je hoe de basisreceptuur die Peter Kuijper ongeveer 400 jaar geleden gebruikte nog steeds de basis is van het Grolsch bier.
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Jullie team krijgt de kans om een mysterieuze reiskoffer te onderzoeken, die uit het lluchtledige is verschenen... Dit intrigerende Real Life Mysterie is de ultieme uitdaging: Alleen de meest scherpzinnige, creatieve en vooral goed samenwerkende teams maken een kans het mysterie te ontrafelen in dit meeslepende epos over een malafide tijdsreiziger...

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner